Workshop i Avanceret præsentationsteknik

Brug retorikken til at få klare og bedre budskaber igennem til dine modtagere.

Med disse 4 workshops er der en samlet pakke til dig, som gerne vil styrke din måde at præsentere emner og få din kommunikation op på et endnu højere troværdigheds-niveau. Det er workshops som handler om avanceret præsentationsteknik, og hvordan du igennem brugen af retorik bliver mere klar og inddragende i dine præsentationer.

Du kommer til at opleve hvad retorikken kan gøre ved dine budskaber og får viden, der gør dig i stand til at levere skarpe formuleringer med sproglig præcision. Forløbet er opbygget således:

Workshop 1

Formuleringer der fænger: Retoriske formler

Workshop 2

Fasthold tilhørernes opmærksomhed og interesse: Dramaturgi og præsentationsmodel

Workshop 3

Tag rummet og ordet spontant: Overbevisende improvisation (forudsætter deltagelse i 1 & 2)

Workshop 4

Udtryk og indtryk: Stemme og stemning, krop, vejrtrækning og nervøsitet.

 

Lars Klingert, er den der tager dig med hele vejen igennem de 4 workshops. Han har gennem mange år været journalist, studievært og talelærer ved Danmarks Radio. Han er coach og træner  for en lang række erhvervsfolk, der ønsker at styrke sin fremtoning og budskaber. Han har stor erfaring og praktisk viden i formidling, taleteknik og kommunikation, som også er omtalt i hans bog ”Brænd igennem”.

Læs om workshopsene og  træning af projektorganisationen her.

 

Vil du vide mere: Kontakt Mette Dal Pedersen på tlf. 2120 0030 – mdp@maximizeconsult.dk

Flere nyheder

Hybrid projektledelse

Maximize gennemførte henover efteråret 2023 en spørgeundersøgelse hos en lang række virksomheder ift. erfaringer og udfordringer med planlægning og eksekvering af projekter og brug af

Læs mere »

Service-DNA

Maximize rådgiver flere virksomheder omkring den operationelle del af it – med fokus på drift og support. Med udgangspunkt i vores erfaringer fra forskellige større

Læs mere »