Lean i projektledelsen

Er der en hurtigere og sjovere måde at arbejde med projekter?

“Det er typisk de samme to-tre områder, som altid er problematiske i virksomhedens projektforløb.”

Der er typisk to-tre områder, som dine projektledere ofte peger på, er problematiske i et projektforløb. Det kan være mangel på godkendelser på krav, såvel internt som eksternt, etablering af infrastruktur eller lignende. Som oftest kan disse problemer afhjælpes ved en fokuseret indsats, således at projekternes gennemløbstid kan forkortes væsentligt.

Gennem en bred vifte af veldokumenterede og prisbelønnede metoder sikrer vi en identifikation af problemområderne og etablerer en løsningsmodel, der via en hurtig feedback kan justeres indtil alle er tilfredse med løsningen. Vi finder sammen med projektdeltagerne (og/eller kunderne) de områder i projektprocessen, hvor man med lethed kan skrue lidt og dermed opnå en højere effekt og bedre eksekvering af sine projekter.

Få et sundhedstjek af jeres produktportefølje

Vi kan kigge på den med “Lean briller” og give input til, hvordan I på en mere effektiv måde kan sammensætte jeres portefølje i forhold til virksomhedens strategiske retning.

Bogen “Lean Projektledelse” er baseret på en konkret case og giver dig som læser inspiration til, hvordan du kan optimere din projektforretning.

Her er et uddrag af Søren Porskrogs anmeldelse af bogen:

Damian Arguimbau har begået en lille god, højaktuel og let tilgængelig bog om lean projektledelse. Hensigten med bogen er ikke at give en altomfattende projektmetode, eller at beskrive alle dele af et projekt. Hensigten er at fokusere på nogle særlige problemstillinger, som it-leverandører møder i projektledelsessammenhænge – og det gør bogen vel.

Damian illustrerer med sin enkle tilgang til stoffet, at mange kan gøre det bedre, end de har for vane at gøre og det er dét, der er pointen.

lean-projektledelse

Artikler & downloads

Hent ny inspiration og viden – download vores whitepapers og artikler

Vi skriver bl.a. om strategi, ledelse og vækst i virksomheder og organisationer.