Bøger

Damián er forfatter til bøgerne “Lean i projektledelse” i projektledelse” Projektledelse” og “Få værdi i projekter” værdi i projekter” samt ekstern lektor på SDU’s Masteruddannelse inden for projektledelse. Derudover anbefaler vi “Oplagt – at lede adfærd” – at lede adfærd”.

Få værdi i projekter

Denne bog henvender sig til virksomhedsledere, projektdirektører, projektkontoransvarlige og projektledere, der er interesserede i, hvordan de får mest værdi ud af deres projekter.

Bogen er solidt forankret i den aktuelle forskning og behandler emner som virksomhedens strategi og kultur, projekters succeskriterier, porteføljeledelse, projektmetoder, projektmodenhed og projektkultur og PMO kontorer.

Findes både som e-bog og hardback.

Lean projektledelse

Bogen henvender sig til erfarne it-projektledere. Den beskriver it-projekter ud fra en leverandørs synsvinkel og ser på hvordan man kan effektivisere udviklingsforløbet.

Oplagt - at lede adfærd

En bog om forandringsledelse en anderledes tankegang og nye vinkler på teorien.

Den nyeste forskning tyder på, at præmisserne ledere har arbejdet ud fra de sidste årtier har været fejlslagne. I “Oplagt” præsenterer Mettelene Jellinggaard og Alexandra Krautwald, hvordan ledelse i det 21. århundrede skal praktiseres.