Maximize Consult sætter fingeren på udfordringer og udarbejder effektive løsninger til projekt- og driftsorganisationer. Vi bidrager til, at du som kunde kan nå dine forretningsmål.

Vores løsninger udvikles i tæt dialog med dig for at sikre en effektiv og hurtig forankring i organisationen, uanset om behovet er ændringer i arbejdsprocesser, ledelsesstilen, kulturen eller medarbejdernes mentale indstilling og adfærd.

Vores konsulenter er alle erfarne eksperter og dygtige praktikere med den rette teoretiske ballast og højt certificerede inden for deres respektive fagområder.

Maximize Consult er din partner, når du vil maksimere det forretningsmæssige potentiale i din projekt- eller driftsorganisation.

maximize consult-kontor

Brug for et kompetenceløft?

Vi designer og implementerer det forløb, som passer til jeres behov! Kontakt os i dag, og find ud af, hvordan vi kan løse jeres problemstilling.

mette-dal-pedersen

Mette Dal Pedersen, Managing Partner

Telefon: +45 2120 0030  

Mette har igennem de sidste ti år rådgivet virksomheder inden for projekt og it management og har igennem årene haft fokus på sammen med kunderne at udvikle og designe solide koncepter, som bidrager til løsning af kundens forretningsmæssige udfordringer.

Hun er forfatter til artikler og whitepapers, som omhandler optimering af kunders projekter og it-driftsforretning.

damian-arguimbau

Damián Arguimbau, Partner

Telefon: +45 2845 2002

Damián har arbejdet med program- og projektledelse i mere end tyve år. Han har rådgivet virksomheder om porteføljestyring, governance struktur, projektmetoder, projektarbejdsform m.v.

Han har vundet Dansk Management Råds Konsulentpris inden for it i 2008 for sit arbejde med at optimere projektledelsesprocesser og er certificeret inden for PMI, PRINCE2, ITIL samt IPMA.

Damián er desuden forfatter til bøgerne “Lean Projektledelse” og “Få værdi i projekter”.

Trine Ring Ibsen, Koordinator

Telefon: +45 2129 0791

Samarbejdsform

Maximize Consult er et netværk af ekspertkonsulenter, som er tæt tilknyttet virksomheden. Konsulenterne har hver især deres faglige dybde inden for de områder, som de hjælper kunderne med.

Vi tror på, at den bedste løsning og det bedste koncept skabes sammen med kunden.

Vi brænder for at kombinere vores faglige viden og praktiske erfaringer til at skabe løsninger, som sikrer en solid leverance og oplevelse for vores kunder.

Vores rådgivning tager afsæt i en række konceptbårne ydelser, når vi skaber løsningen i samarbejde med vores kunder.