Maximize Consult sætter fingeren på udfordringer og udarbejder effektive løsninger til projekt- og driftsorganisationer. Vi bidrager til, at du som kunde kan nå dine forretningsmål.

Vores løsninger udvikles i tæt dialog med dig for at sikre en effektiv og hurtig forankring i organisationen, uanset om behovet er ændringer i arbejdsprocesser, ledelsesstilen, kulturen eller medarbejdernes mentale indstilling og adfærd.

Vores konsulenter er alle erfarne eksperter og dygtige praktikere med den rette teoretiske ballast og højt certificerede inden for deres respektive fagområder.

Maximize Consult er din partner, når du vil maksimere det forretningsmæssige potentiale i din projekt- eller driftsorganisation.

maximize consult-kontor

Brug for et kompetenceløft?

Vi designer og implementerer det forløb, som passer til jeres behov! Kontakt os i dag, og find ud af, hvordan vi kan løse jeres problemstilling.

Mette Dal Pedersen, Managing Partner

Telefon: +45 2120 0030  

Mette har igennem de sidste ti år rådgivet virksomheder inden for projekt og it management og har igennem årene haft fokus på sammen med kunderne at udvikle og designe solide koncepter, som bidrager til løsning af kundens forretningsmæssige udfordringer.

Hun er forfatter til artikler og whitepapers, som omhandler optimering af kunders projekter og it-driftsforretning.

Damián Arguimbau, Partner

Telefon: +45 2845 2002

Damián har arbejdet med program- og projektledelse i mere end tyve år. Han har rådgivet virksomheder om porteføljestyring, governance struktur, projektmetoder, projektarbejdsform m.v.

Han har vundet Dansk Management Råds Konsulentpris inden for it i 2008 for sit arbejde med at optimere projektledelsesprocesser og er certificeret inden for PMI, PRINCE2, ITIL samt IPMA.

Damián er desuden forfatter til bøgerne “Lean Projektledelse” og “Få værdi i projekter”.

Kristian Thomsen, Konsulentchef

Telefon: +45 6114 7788

Kristians ansvar hos Maximize Consult består af at opbygge og vedligeholde værdiskabende kunderelationer, samt al konsulenthåndtering. Han skal hjælpe virksomheder til positive forskelle gennem optimering og realisering af forretningspotentiale.
Værdien for kunden beror på en dyb forståelse af situation, mål og behov. Kristians faglige baggrund bygger på en kandidatuddannelse fra CBS i økonomi og forretningsadministration, med speciale i marketing.

Martin L. Teglgaard, Konsulentchef

Telefon: +45 6114 9022

Martin er ansvarlig for vores Service Management ydelser og hjælper virksomheder med at stabilisere og optimere deres service- og driftsorganisation. Udgangspunktet er altid virksomhedens konkrete udfordringer, hvor der skabes en løsning ud fra praktiske erfaringer koblet med anerkendte metoder og rammeværker.

Han har mere end 25 års erfaring med Ledelse fra både offentlige og private virksomheder og 10+ års erfaring med Service Management fra både et system-, proces- og ledelsesmæssigt perspektiv. Samtidigt er han certificeret ITIL ekspert og har yderligere certificeringer indenfor TIPA, COBIT, Prince2, MSP samt MoP.

Martin er desuden en passioneret taler på diverse konferencer og i netværkssammenhæng.

Trine Ring Ibsen, Koordinator

Telefon: +45 2129 0791

Trine har baggrund inden for HR og Rekruttering og har gennem flere år rekrutteret til såvel konsulentopgaver og faste stillinger på senior og ledelses niveau.