I samarbejde med dine interessenter udarbejder Maximize Consult effektive løsninger til projekt- og driftsorganisationer, og sikrer den lokale forankring og implementering, så du som kunde hurtigst muligt kan nå dine forretningsmål.

Maximize Consult

Vores løsninger udvikles i tæt dialog med dig for at sikre en effektiv og hurtig forankring i organisationen, uanset om behovet er ændringer i arbejdsprocesser, ledelsesstilen, kulturen eller medarbejdernes mentale indstilling og adfærd.

Vores konsulenter er alle erfarne eksperter og dygtige praktikere med den rette teoretiske ballast og højt certificerede inden for deres respektive fagområder.

Maximize Consult er din partner, når du vil maksimere det forretningsmæssige potentiale i din projekt- eller driftsorganisation.

Brug for et kompetenceløft?

Vi designer og implementerer det forløb, som passer til jeres behov! Kontakt os i dag, og find ud af, hvordan vi kan løse jeres problemstilling.


Damián Arguimbau

Managing Partner
Ring på +45 2845 2002

Damián har arbejdet med program- og projektledelse i mere end tyve år. Han har rådgivet virksomheder om porteføljestyring, governance struktur, projektmetoder, projekt arbejdsform m.v.

Han har vundet Dansk Management Råds Konsulentpris inden for it i 2008 for sit arbejde med at optimere projektledelsesprocesser og er certificeret inden for PMI, PRINCE2, ITIL samt IPMA A. Damián er desuden forfatter til bøgerne “Lean Projektledelse” og “Få værdi i projekter”.


susanne Ravnholt edemann

Salgschef
Ring på +45 2292 1962
Om Susanne

Susanne har det kommercielle og salgsmæssige ansvar for vores kunder. Hun tager gerne en dialog med virksomhederne om deres strategiske, forretningsnære eller på anden måde kritiske IT-projekter, for sammen at finde ud af, om vores ydelser har værdi for den enkelte virksomhed. 

Med sin brede erfaring med salg i IT- og konsulentbranchen, samt tekniske baggrund som civilingeniør, har Susanne forståelse for kundernes behov. Hun er med til at udvikle og fastholde tætte relationer til nye og eksisterende kunder.


Karsten Dyhrberg Nielsen

Managing Partner
Ring på +45 3022 4040

Karsten hjælper virksomheder og organisationer med at nå deres mål i en foranderlig og kompleks virkelighed ved at udvikle og eksekvere strategier samt bidrager til at implementere de nødvendige forandringer.

Han har mere end tyve års international erfaring inden for topledelse og bestyrelsesarbejde fra IT, medico-tech og medie- & underholdningsindustrien. Dette gælder både for privatejede, børsnoterede og statsejede selskaber. Som administrerende direktør har han omdannet virksomheder i den digitalt udfordrede musikindustri fra nationale monopoler til globalt konkurrencedygtige aktører. Karsten har også, i rollerne som både direktør og rådgiver, været aktiv i udviklingen af internationale joint ventures, baseret på omfattende IT- og organisationsforandringsprojekter.

Heidi Sørensen


Heidi sørensen

Økonomi og Administration
Om Heidi

Heidi har arbejdet som administrativ koordinator i mange år i it virksomheder  og ingeniørvirksomheder, det har givet hende en bred erfaring med mange systemer, forretningsgange og ikke mindst spændende kunder. Hos Maximize står hun for vores økonomiforvaltning og administration.

Anders Løth

Bid Manager
Ring på +45 2346 8469

Anders har arbejdet med Bid Management siden 2009, hvor han har været ansvarlig for alle processer ift. tilbudsafgivning til både offentlige-, selvejende institutioner og privatejede virksomheder indenfor eksempelvis produktion, medicinal, forsyning og energi.

Han arbejder løbende med kvalitetssikring og har ansvaret for vores udbud og processer og med afgivelse af tilbud og licitationer. Anders er særligt dygtig til at kontraktkoordinere og skrive vindende udbud.

Anders’ fokus er altid at tilbyde det optimale tilbud for kunden, der taler ind i de udfordringer som kunden har og derfor også taler ind i værdi og nyttiggørelse i relation til kundens aktuelle behov. Anders driver bid management processerne med overblik og kreativitet således, at forståelsen af hvad der er et vindende tilbud forankres, og samtidig er med til at udvikle Maximize Consults strategiske fokus inden for udbud.