Service kataloget

Forstår jeres kunder, hvad I reelt tilbyder?

Mange organisationer har ikke et tilfredsstillende redskab til at synliggøre de services, de leverer til deres kunder og hermed forretningsdelen.

Typisk er services teknisk beskrevet, så de giver mening for it, men uden at kunderne helt kan gennemskue, hvilke services de aktuelt får, og hvilke de kan bestille. Samtidigt mangler serviceleverancen at få en synlig dokumentation omkring omkostninger, servicemål og metrikker knyttet til leveringen af services, så der kan måles på levering af services og hermed sikres en forsat god kundetilfredshed.

Typisk handler det om at etablere relationer mellem forretningsprocesser og it-services og sikre en forventningsafstemning med forretningen. Fokus skal være på forretningens behov, og hvad de reelt har brug for i deres dagligdag, samt på at sammensætte it-ydelser på en kundevendt måde.

Vi kan hjælpe organisationer med at designe og sammensætte et kundevendt servicekatalog, som bringer synlighed og kundeværdi i organisationen ved at være let forståeligt og dermed sikre anvendelse i organisationen.

Eksempler på indhold:

  • Design af service kataloget
  • En klar definition og styring af services
  • Review af eksisterende services
  • Måden services leveres på
  • Omkostningsstrukturen
  • Bestillingsprocessen
  • SLA på sine services

Skal vi synliggøre værdien af jeres services?

Vi kan rådgive jer og hjælpe med at designe et kundeorienteret servicekatalog, der gør det lettere for jeres kunder at sige ja tak til jeres ydelser. Kontakt os og hør mere.

Artikler & downloads

Hent ny inspiration og viden – download vores whitepapers og artikler

Vi skriver bl.a. om strategi, ledelse og vækst i virksomheder og organisationer.