Organisationsændring i Maximize Consult 1. marts

Efter 10 år med vækst og udvikling, hvor Maximize Consult er vokset fra en beskeden start til 80 konsulenter, træder Mette Dal Pedersen, managing partner, ud af virksomheden ved udgangen af februar 2024. Maximize Consult fortsætter som hidtil med den anden af stifterne, managing partner Damián Arguimbau, ved roret.

”Maximize Consult står stærkt og er klar til fremtiden takket være vores dedikerede og dygtige medarbejdere og erfarne konsulenter. Vi er stolte af den værdi, vi skaber hos kunderne og ser frem til at fortsætte samarbejdet. Jeg er taknemmelig for det lange samarbejde med Mette og ønsker hende al mulig held og lykke med det nye fokusområde”, siger Damián Arguimbau.

Mette Dal Pedersens nye virksomhed, Humanize Consult, har fokus på ledelsesudvikling: ” Jeg er glad for det vi har skabt i  Maximize Consult indtil nu. Nu glæder jeg mig til det næste kapitel, som kommer til at handle om at hjælpe organisationer med et nyt ledelses- og organisationsparadigme”.

Ændringer i kerneteamet

Den 1. marts byder vi samtidig velkommen til Karsten Dyhrberg Nielsen, der starter som chefkonsulent. Med mere end 20 års direktionserfaring fra IT, med-tech, samt medie- og underholdningsindustrien, vil Karsten fokusere på at udvikle vores kompetencer inden for management consulting og AI. Vi håber desuden at kunne byde velkommen til flere nye ansigter i Maximize Consult i den kommende tid.

Samtidigt vil vi benytte lejligheden til at takke partner Martin Long Teglgaard for hans bidrag gennem de seneste 5 år. Martin har fået nye udfordringer, men tilknyttes som ekstern konsulent, hvor kunderne fortsat kan få glæde af hans ekspertise.

 

For yderligere information kontakt Damián Arguimbau på 2845 2002.

Flere nyheder

SKI 02.14

Så er Maximize Consult optaget i SKI’s dynamiske indkøbssystem, 02.14 It-konsulenter.Vi glæder os til at levere endnu flere erfarne eksperter, der også er dygtige praktikere!

Læs mere »

Hybrid projektledelse

Maximize gennemførte henover efteråret 2023 en spørgeundersøgelse hos en lang række virksomheder ift. erfaringer og udfordringer med planlægning og eksekvering af projekter og brug af

Læs mere »