Maximize Consult med på ny rammeaftale med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) i Skatteministeriet

Maximize Consult er blandt de fire vindere af UFST’s rammeaftale om forretnings- og analyseydelser til it-, teknologi- og datarelaterede projekter. Vi vandt rammeaftalen som hovedleverandør i et samarbejde med NNIT, FalckEkdahl, NextPuzzle, Silverbullet og Zangenberg Analytics som underleverandører.

Rammeaftalen har en samlet potentiel værdi af 1,6 mia. kroner over de fire år, aftalen løber.

”Vi er stolte af at være udvalgt blandt de fire vindere af konsulentrammeaftalen med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Vi har et virkelig godt samarbejde med vores dygtige partnere og glæder os til at understøtte Skatteministeriets fremtidige behov via vores mange dygtige konsulenter.

Vi repræsenterer markedsledende kompetencer, certificeringer og erfaringer, og tilbyder tilsammen godt 3.300 konsulenter, der effektivt kan sættes i spil i de mange og komplekse projekter og programmer UFST står overfor.
Vi brænder for at kombinere vores faglige viden og praktiske erfaringer til at skabe og bidrage til løsninger, som kan udfordre status quo og som kan indgå i tæt samarbejde med UFSTs medarbejdere, med leverandører og med andre konsulentfirmaer”.

– Damián Arguimbau, Managing Partner, Maximize Consult

 

Rammeaftalen skal understøtte Skatteministeriets digitale transformation.
Rammeaftalen omfatter tilrettelæggelse og gennemførelse af it-analyser og -projekter inden for hele Skatteministeriets koncern, bl.a. ejendomsvurdering, inddrivelse, told og modernisering af legacy systemerne.

 

– – –

 

Om UFST
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en af 7 styrelser under Skatteforvaltningen, som er en del af Skatteministeriet.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har – i samarbejde med de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen – til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretnings-processer. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens eksisterende it-systemer.
Læs mere www.ufst.dk

Flere nyheder

SKI 02.14

Så er Maximize Consult optaget i SKI’s dynamiske indkøbssystem, 02.14 It-konsulenter.Vi glæder os til at levere endnu flere erfarne eksperter, der også er dygtige praktikere!

Læs mere »