Anders ansat som Bid Manager

Vi byder velkommen til Anders Løth som vores Bid Manager

 

Anders har arbejdet med Bid Management siden 2009, hvor han har været ansvarlig for alle processer ift. tilbudsafgivning til både offentlige-, selvejende institutioner og privatejede virksomheder indenfor eksempelvis produktion, medicinal, forsyning og energi. Han arbejder løbende med kvalitetssikring og har ansvaret for vores udbud og processer og med afgivelse af tilbud og licitationer. Anders er særligt dygtig til at kontraktkoordinere og skrive vindende udbud.

 

Anders fokus er altid at tilbyde det optimale tilbud for kunden, der taler ind i de udfordringer som kunden har og derfor også taler ind i værdi og nyttiggørelse i relation til kundens aktuelle behov. Anders driver bid management processerne med overblik og kreativitet således, at forståelsen af hvad der er et vindende tilbud forankres, og samtidig er med til at udvikle Maximize Consults strategiske fokus inden for udbud.

Flere nyheder

Hybrid projektledelse

Maximize gennemførte henover efteråret 2023 en spørgeundersøgelse hos en lang række virksomheder ift. erfaringer og udfordringer med planlægning og eksekvering af projekter og brug af

Læs mere »