Studentermedhjælper

Maximize Consult vokser! Til at hjælpe med det administrative søger vi en studentermedhjælper som er i færd med et cand.merc-studie eller tilsvarende. Vi har brug for dig i 8-10 timer pr. uge.

OM VORES YDELSER

Maximize Consult har et netværk af ekspertkonsulenter, og vi er specialiseret inden for program- og projektledelse, it-sikkerhed, procesarbejde og it-drifts-optimering. Vi anvender kun dygtige og erfarne konsulenter og er markedsførende på kvalitet. Vores ideelle kunder er som regel virksomheder, hvor vi kommer tæt på kundens forretning i udviklingen og opgaveløsningen sammen med dem.

HVEM SKAL DU ARBEJDE SAMMEN MED

Vi er i dag to Managing Partners i Maximize Consult og dertil vores Salgsdirektør og en Business Director samt en koordinator, og vi forventer at blive flere indenfor en overskuelig fremtid.

ARBEJDSOPGAVERNE

I det daglige vil du assistere dine kollegaer med administrative og praktiske opgaver. Det vil bl.a. være opgaver såsom

Hjælp til præsentationer og oplæg

Skrive tekster til f.eks. hjemmeside

Forefaldne administrative opgaver og rapporter

Hjælp til at arrangere events

Oprettelser/registreringer af konsulenter i vores database

Praktiske opgaver på kontoret

DINE KOMPETENCER

Du vil modtage den nødvendige oplæring. Vi forventer at du er i gang med en relevant uddannelse, f.eks. Cand.merc. på bachelor eller kandidatniveau. Du er god til Office pakken, særligt PowerPoint og Excel. Hvis du har kendskab til WordPress vil det være en fordel. Som person er du proaktiv, ansvarlig, struktureret og detaljeorienteret.

VI TILBYDER

Du vil indgå som en fast del af vores team i 8-10 timer ugentligt under fleksible vilkår. Lønnen er afstemt efter dine kvalifikationer og markedet i øvrigt. Vi bor i Søborg tæt på offentlig transport og i nye moderne lokaler, hvor der også tilbydes Frokostordning. Vi holder ca. 4 sociale arrangementer årligt -internt og med konsulenterne – og kan også knappe en fyraftensøl op i fællesskab, når der er stemning for det.

ANSØGNING

Vi tager kandidaterne til samtale løbende, så skriv hurtigst muligt en ansøgning til trine@maximizeconsult.dk og fortæl, hvorfor det lige skal være dig, vi skal ansætte. Vedlæg et CV med eksamensbevis fra din uddannelse.

Seneste indlæg