Senior Full-stack udvikler til GRC virksomhed

Kunne du tænke dig at arbejde med sikkerhed og  risikostyring i forskellige virksomheder? At være med til at udvikle og udbygge en GRC-løsning i samarbejde med dygtige kollegaer?

Du kan få en hverdag med varierende udfordringer, indflydelse på processer og løsningens udformning samt kontakt til spændende virksomheder, for hvem dit bidrag er vigtigt.

I jobbet som full-stack udvikler vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens kunder hvor målet er at de får overblik over løbende risikostyring. Du skal derfor samarbejde med kundernes interessenter såvel som dine udvikler-kolleger og forretningens øvrige medarbejdere.

Opgaverne

Jobbet som senior full-stack udvikler består i , udover videreudvikling af GRC-systemet,  implementering, tilretninger, opgraderinger og vedligehold for kunderne.

Du vil i jobbet opleve at ændringer i lovgivning, standarder, virksomhedens ydelser og ikke mindst egne innovative evner betyder løbende ændringer i løsningen.

Ud over udvikling af løsningen, skal der samarbejdes med kunderne om at få systemet til at fungere optimalt for dem.

Opgaverne vil bl.a. omfatte

  • Udvikling af nye moduler og funktionalitet
  • Vedligehold af eksisterende moduler og funktionalitet
  • Opdatering af GUI
  • Fejlsøgning
  • Optimering af kode
  • Dokumentation
  • Test og test automatisering
  • Tilbudsgivning
  • Workshops med kunder

Hvem vil trives i jobbet

De søger dig med god erfaring indenfor full-stack udvikling, med passende teoretisk baggrund og som har lyst til og flair for kundekontakt og kommunikation.

Du vil have det bedst i jobbet, ved at kunne være udadvendt, samt være opsøgende og samarbejdende omkring kunderne/interessenterne. Her tænkes f.eks. i forhold til afhandling af krav og forventningsafstemning i forhold til løsningen hos kunden.

Teknisk set ønskes erfaring med bl.a. ASPX, Javascript, C#, MS Windows og SQL server.

Hvis du har en systematisk og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne, er jobbet for dig.  Det vil også være en fordel med gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk.

Rart at vide om virksomheden

Virksomheden rådgiver om Governance, Risiko og Compliance og som kernen i dette driver og udvikler de deres egen softwareløsning, som er i brug hos en række store og kendte kunder.

Deres kunder er typisk store og mellemstore virksomheder i den finansielle sektor, pensionssektoren og energisektoren, men de arbejder også for store danske virksomheder fra andre brancher. De går til opgaverne på baggrund af best-practice og deres praksisnære metode-apparat, som fokuserer på direkte tilgang til risikostyring. Deres varemærke er GRC, som virker i praksis.

Udviklingsteamet består i dag af 2 interne senior udviklere.

Du bliver en del af en mindre men videns tung virksomhed, med dygtige kollegaer. De har kunder i hele Danmark.

Der gives gode vilkår, herunder 6 ugers ferie., fleksibilitet, mediepakke, sundhedsforsikring, frokostordning, mm. Med til din udvikling vil høre certificering i div. IT-sikkerhedsstandarder.

Interesseret i at høre mere?

Maximize Consult assisterer med rekrutteringen til denne stilling og kan kontaktes på mail m.h.p. spørgsmål. Er du interesseret, så send endelig kontaktinfo eller dit CV til Trine Ibsen, trine@maximizeconsult.dk, som herefter kontakter dig for en uddybende dialog.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Seneste indlæg
portefoeljestyring