Konsulentchef – er det dig?

KONSULENTCHEF i GAZELLEVIRKSOMHED

Maximize Consult vokser! Til at hjælpe med at håndtere væksten, søger vi en yngre, energisk konsulentchef med en cand.merc.- uddannelse eller tilsvarende til en fuldtidsstilling.

OM VORES YDELSER

Maximize Consult specialiserer sig inden for program- og projektledelse, it-sikkerhed, procesarbejde og it-drifts-optimering. Vi anvender kun dygtige og erfarne konsulenter og er markedsførende på kvalitet. Vores ideelle kunder er som regel virksomheder, hvor vi kommer tæt på kundens forretning i udviklingen sammen med dem. Vi er på SKI-rammeaftaler med nogle partnere i markedet og har over for nogle kunder indgået rammeaftaler på det private marked.

ORGANISATION & SAMARBEJDSFORM

Maximize Consult er Børsen Gazelle 2018 og er et netværk af ekspertkonsulenter, som er tæt tilknyttet til virksomheden. Konsulenterne har hver især deres faglige dybde inden for de områder, som de hjælper kunderne med. Vi tror på, at den bedste løsning og det bedste koncept skabes sammen med kunden. Vi brænder for at kombinere vores faglige viden og praktiske erfaring til at skabe løsninger, som sikrer en solid leverance og oplevelse for vores kunder. Vores rådgivning tager afsæt i en række konceptbårne ydelser, når vi skaber løsningen i samarbejde med vores kunder.

KULTUR og FÆLLESSKAB

Du vil indgå i teamet af ansatte i virksomheden. Vi er indstillet på at bruge tid på at lære dig op og introducere dig til markedet. I løbet af den kommende tid vil du få et stort netværk blandt mange af vores konsulenter og kunder og få indsigt i mange virksomheders kulturer og problemstillinger. Da meget konsulentarbejde er relations- og tillidsbåren, er det væsentligt for os, at du er en seriøs og troværdig diskussionspartner og at du forstår at værdsætte det fortrolige rum, en konsulentvirksomhed er nødt til at håndhæve.

EJERSKAB, LEDELSE OG FASTANSATTE
Vi er i dag to partnere i Maximize Consult og desuden en koordinator, som tager sig af bogholderi, markedsføring og rekruttering af konsulenter.

I det daglige vil du skulle arbejde tæt sammen med Managing Partner Mette Dal Pedersen – for at sikre harmoni i tilgangen til opgaveløsningen, for at sikre bedste udnyttelse af kundemassen og ikke mindst med henblik på stadig målopfølgning.

ARBEJDSOPGAVERNE
Du skal arbejde med alle aspekter af salg af konsulentydelser, inklusive opfølgning af denne. Vi har på sin vis to kunder, nemlig konsulenten og den virksomhed, der hyrer konsulenten. På salg skal du kunne håndtere alt fra canvas-salg til en-til-en møder med typisk it-direktører og projektchefer. På opfølgning skal du kunne fornemme, hvornår der kan opstå problemer, så vi kan gå ind og løse disse, inden de opstår og også følge op på, om der er andre ting, som kunderne har behov for. Og der skal designes opgave forløb sammen med kunderne. Som sagt forventer vi ikke, at du som evt. nyligt uddannet er verdensmester i det hele, men vi forventer, at du gerne vil være det og er indstillet på at give den en skalle.

Vi har en konkurrencedygtig løn, der består af både en fast del og en bonusdel.

Skriv en ansøgning til damian@maximizeconsult.dk og fortæl, hvorfor det lige skal være dig, vi skal ansætte. Vedlæg et CV med eksamensbevis fra din uddannelse. Ansøgningsfrist 14. januar 2019.

 

Printvenlig  version

Seneste indlæg