Nyheder

Forretningsusvikling i agil og innovativ kontekst – Seminar på projektsymposiet d. 23. maj 2017

Kom til vores seminar på Symposiet Projektledelse 2017 og få nogle stærke bud på hvordan du gør din forretning agil og innovativ og dermed i stand til udvikle sig hurtigere?

 

 

Seminaret afholdes i

IDA mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33,
1780 København V

Den 23. maj kl. 15.15 til 17.45

 

 

 

Maximize har samlet  Erik Østergaard,  Maz Spork samt  Søren Skov  til at formidle:

  • Konkrete værktøjer til kobling af agilitet med innovation.

  • Nye perspektiver på ledelse opadtil, på tværs og i projekterne.

  • Hvordan innovation kan bruges i det agile arbejde - og det agile i forretningsudviklingen.

Vil glæder os til at se dig!

 

Link til Dansk Projektledelse

Maximize og Benelizer

Maximize og Benelizer samarbejder så kunderne får mest muligt ud af deres projekter.

Få overblik over, om din projektportefølje er korrekt sammensat og om ressourcetrækket svarer til den vægt, projekterne bør have.  benelizer_background
Med værktøjet fra Benelizer kan du vurdere din porteføljes sammensætning og få et nemt overblik over, hvordan de enkelte projekter
bidrager til din virksomheds vækst.

Derved kan du tjekke, at det er de rigtige projekter, der prioriteres, så de matcher virksomhedens samlede strategi.

Se mere her:
VIDEO:  Benelizer på 1 minut

 

Forretningsagilitet

    Forretningsagilitet

Hyppige forandringer og høj grad af usikkerhed præger den moderne verden. Det kalder på forretninger, der kan reagere hurtigere og mere effektivt på forandringer. Læs vores whitepaper om hvordan forretningsagilitet kan skabe langsigtet vækst, og hvorfor I skal tage hul på at øve jer på den forretningsagile tilgang. 

 

Download vores seneste whitepaper fra vores artikelarkiv her

Ny koordinator tilknyttet

Travlheden hos vores kunder smitter af på Maximize. Vi har tilknyttet Trine Ring Ibsen som koordinator på deltid. Hun vil bl.a. håndtere administration, sourcing af konsulenter, mødekoordinering, websitet o.s.v. Trine kan kontaktes via e-mail: trine@maximizeconsult.dk Velkommen og god arbejdslyst.

Polaris Case

Læs den spændende casebeskrivelse om Polaris. De tre organisationer, som repræsenterer musikskabere i Norge, Danmark og Finland, ønskede at udvikle en ny og effektiv it-platform til administration af betaling for afspilning af musik i det offentlige rum og bad Maximize Consult om at stå for at lede arbejdet med at sikre fælles distributions- og rapporteringssystem samt fælles værkdatabase med effektive integrationer til alle relevante parters processer og it-systemer. Læs casen hvordan de tre organisationer, Koda, TONO og Teosto har opnået en mere effektiv administration til gavn for musikskaberne i de tre lande, et styrket strategisk samarbejde på tværs og en markant højere projektmodenhed i de tre organisationer. Casen kan læses her: Polaris case

Få værdi i Projekter – som e-bog

Bogen "Få værdi i projekter" kan nu købes som e-bog. Køb den hos saxo.dkFå værdi i projekter

Den er skrevet af partner Damian Arguimbau og fortæller, hvordan virksomhederne får mest værdi ud af deres projekter.

Første del af bogen omhandler de væsentligste områder, der påvirker virksomhedens evne til at drive projekter. Anden del af bogen giver et forslag til, hvordan du i din virksomhed skaber de bedste rammer for at dine projekter opnår succes.Bogen er blevet til på grund af nysgerrighed. Som konsulent har jeg været med til at tilpasse, justere og indføre projektmetoder og porteføljestyring i mange virksomheder. Det er langt fra alle mine erfaringer i forbindelse med implementeringerne, der passer lige godt med de gængse retningslinier, man for eksempel finder i projektstandarderne.

Bogen er solidt forankret i den aktuelle forskning og behandler emner som virksomhedens strategi og kultur, projekters succeskriterier, porteføljeledelse, projektmetoder, projektmodenhed og projektkultur og PMO kontorer.

"Få værdi i projekter" vil udkomme i en engelsk e-bogs udgave i første halvdel af 2016.

Maximize consult og LinkGRC i nyt samarbejde

LinkGRC og Maximize har indgået et samarbejde, som betyder at Mette Dal Pedersen overtager salgsansvaret i LinkGRC. Mette er en erfaren rådgiver og opinionsdanner inden for it-management, service management og GRC.  

”Mette tilfører stærke kompetencer og en troværdig og langsigtet tænkning, som kan give vores lille virksomhed et godt logoløft. Vi glæder os til at arbejde tæt sammen med Mette og udvikle vores relationer til kunderne sammen med hende”, siger Tomas Hellum.

 Mette har en fortid i konsulentbranchen generelt, og hun har mange års erfaring inden for strategisk og taktisk salg. Mette har gennem sin karriere fokuseret på områder som projektledelse, IT management og ledelsesudvikling. Gennem egen virksomhed – Maximize – hjælper hun virksomheder med at afklare behov og forventninger.

”LinkGRC arbejder på en direkte og værdiskabende måde uden de store armbevægelser. Det tiltaler mig at blive en del af et fokuseret og erfarent team”, siger Mette Dal Pedersen.LinkGRC logo

LinkGRC designer og implementerer compliance løsninger hos store og mellemstore virksomheder i Danmark, specielt inden for den finansielle sektor og pensionssektoren.

- Læs mere her: http://www.linkgrc.dk/blog/ny-frontfigur-i-linkgrc#sthash.Yk4wTTjX.dpuf