Maximize consult og LinkGRC i nyt samarbejde

LinkGRC og Maximize har indgået et samarbejde, som betyder at Mette Dal Pedersen overtager salgsansvaret i LinkGRC. Mette er en erfaren rådgiver og opinionsdanner inden for it-management, service management og GRC.  

”Mette tilfører stærke kompetencer og en troværdig og langsigtet tænkning, som kan give vores lille virksomhed et godt logoløft. Vi glæder os til at arbejde tæt sammen med Mette og udvikle vores relationer til kunderne sammen med hende”, siger Tomas Hellum.

 Mette har en fortid i konsulentbranchen generelt, og hun har mange års erfaring inden for strategisk og taktisk salg. Mette har gennem sin karriere fokuseret på områder som projektledelse, IT management og ledelsesudvikling. Gennem egen virksomhed – Maximize – hjælper hun virksomheder med at afklare behov og forventninger.

”LinkGRC arbejder på en direkte og værdiskabende måde uden de store armbevægelser. Det tiltaler mig at blive en del af et fokuseret og erfarent team”, siger Mette Dal Pedersen.LinkGRC logo

LinkGRC designer og implementerer compliance løsninger hos store og mellemstore virksomheder i Danmark, specielt inden for den finansielle sektor og pensionssektoren.

- Læs mere her: http://www.linkgrc.dk/blog/ny-frontfigur-i-linkgrc#sthash.Yk4wTTjX.dpuf